Winnaars 2013

Concha Buika
José James
Joshua Redman
Ruben Hein
Reinier Baas

Op woensdag 16 november 2011 zijn voor de vijfde keer de prestigieuze Edisons Jazz/World uitgereikt in het Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven. Diverse winnaars traden samen op met het Metropole Orkest o.l.v.

Bekijk fotogalerij

Op donderdag 11 november heeft de uitreiking plaats gevonden in Muziekcentrum Eindhoven. Diverse winnaars traden samen op met het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza. Na de pauze heeft het orkest Oeuvreprijswinnares Chaka Khan begeleid. Radio 6 luisteraars hebben het evenement live kunnen volgen. De presentatie was in handen van Co de Kloet.

Bekijk fotogalerij

Op woensdag 18 november heeft de uitreiking plaats gevonden in Muziekcentrum Frits Philips te Eindhoven. Diverse winnaars traden samen op met het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza. Na de pauze heeft het orkest Oeuvreprijswinnares Dianne Reeves begeleid. Radio 6 luisteraars hebben het evenement live kunnen volgen. De presentatie was in handen van Co de Kloet.

Bekijk fotogalerij

Op vrijdag 28 november zijn de Edisons voor Jazz/World uitgereikt in het Muziekcentrum Frits Philips te Eindhoven. Diverse winnaars traden samen op met het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza. Na de pauze heeft het orkest Oeuvreprijswinnaar Al Jarreau begeleid. Radio 6 luisteraars hebben het evenement live kunnen volgen. De presentatie was in handen van Co de Kloet.

Bekijk fotogalerij

Op dinsdag 6 november zijn de Edisons voor Jazz/World uitgereikt in het Muziekcentrum Frits Philips te Eindhoven. Diverse winnaars traden samen op met het Metropole Orkest. Na de pauze hebben Oeuvreprijswinnaars Joe Sample & Randy Crawford opgetreden. Radio 6 luisteraars hebben het evenement live kunnen volgen. De presentatie was in handen van Jack van Gelder.

Bekijk fotogalerij

Edison partners