Op donderdag 21 november heeft de uitreiking plaats gevonden in Muziekcentrum Eindhoven. Diverse winnaars traden samen op met het Metropole Orkest o.l.v. Daniel Jamieson. Na de pauze kon het publiek genieten van Oeuvreprijswinnaar Marcus Miller. Radio 6 luisteraars hebben het evenement live kunnen volgen. De presentatie was in handen van Co de Kloet.

Foto's: Wouter Kooken

Bekijk fotogalerij

De Edison Jazz/World 2012 uitreiking heeft dit jaar op woensdag 28 november in Muziekcentrum Eindhoven plaatsgevonden. Diverse winnaars traden samen op met het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza. Na de pauze heeft het orkest Oeuvreprijswinnares Dee Dee Bridgewater begeleid. Radio 6 luisteraars hebben het evenement live kunnen volgen. De presentatie was in handen van Co de Kloet.

Foto's: BCM/Eric Waterschoot

Bekijk fotogalerij

Op woensdag 16 november 2011 zijn voor de vijfde keer de prestigieuze Edisons Jazz/World uitgereikt in het Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven. Diverse winnaars traden samen op met het Metropole Orkest o.l.v.

Bekijk fotogalerij

Op donderdag 11 november heeft de uitreiking plaats gevonden in Muziekcentrum Eindhoven. Diverse winnaars traden samen op met het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza. Na de pauze heeft het orkest Oeuvreprijswinnares Chaka Khan begeleid. Radio 6 luisteraars hebben het evenement live kunnen volgen. De presentatie was in handen van Co de Kloet.

Bekijk fotogalerij

Op woensdag 18 november heeft de uitreiking plaats gevonden in Muziekcentrum Frits Philips te Eindhoven. Diverse winnaars traden samen op met het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza. Na de pauze heeft het orkest Oeuvreprijswinnares Dianne Reeves begeleid. Radio 6 luisteraars hebben het evenement live kunnen volgen. De presentatie was in handen van Co de Kloet.

Bekijk fotogalerij

Edison partners