Partners Edison Jazz/World

Onderstaand vindt u de partners waarmee de Edison Stichting samenwerkt om het Edison Jazz/World evenement te realiseren.

Radio 6

EDISON JAZZ/WORLD

Radio 6 is de publieke radiozender voor soul en jazz. Radio 6 richt zich volledig op soul- en jazzmuziek en bijpassende genres zoals funk, rhythm & blues en de wereldmuziek die aan die stromingen is gerelateerd. In de avond is er ruimte voor cultuur in het programma De Avonden en bieden ze live-concerten. Op Radio 6 hoor je de beste nieuwe muziek, maar ook de echte klassiekers in het genre.

Pullman Eindhoven Cocagne

EDISON JAZZ/WORLD

Pullman Eindhoven Cocagne heeft 320 stijlvolle hotelkamers, 18 multifunctionele vergaderruimten voor al uw vergaderingen en conferenties in Eindhoven, een fitnesscentrum, binnenzwembad, schoonheidssalon en het bekende restaurant / bar Vestdijk 47. High Speed Internet is in het hele hotel beschikbaar en het hotel is volledig ingericht voor niet-rokers. Het hotel ligt in het gezellige hart van Eindhoven, dichtbij het centraal station en het internationale vliegveld. Het Frits Philips muziekcentrum, een van de beste concertgebouwen van Europa, bevindt zich tegenover het hotel, in winkelcentrum De Heuvel. En als u hier bent voor zaken, dan zult u ontdekken dat het congres- en vergadercentrum van het hotel tot de top behoort.

Gemeente Eindhoven

EDISON JAZZ/WORLD

Gemeente Eindhoven is founding partner van de Edison Jazz/World uitreiking.

Metropole Orkest

EDISON JAZZ/WORLD

Het Metropole Orkest is het grootste professionele orkest ter wereld dat een repertoire bestrijkt van zowel onversneden jazz als pop, wereldmuziek, filmmuziek en entertainment.

EHV365

EDISON JAZZ/WORLD

EHV365 (officieel Stichting Eindhoven Marketing) heeft de activiteiten van CityDynamiek en VVV-Eindhoven gebundeld. Samen is gekozen voor een heldere citymarketingstrategie om te komen tot een sterk merkbeleid en merkbeleving voor de stad Eindhoven. EHV365 stimuleert, ondersteunt en faciliteert initiatieven die het merk Eindhoven in het hoofd en het hart versterken.

EHV365 is founding partner van de Edison Jazz/World uitreiking.

 

Jazzism

EDISON JAZZ/WORLD

Jazzism is een exclusief magazine voor mannen en vrouwen die graag genieten van muziek. In het highend-segment van de bladenmarkt houdt het magazine de vinger aan de pols op het gebied van jazz, soul, latin, world en blues. Het magazine biedt topfotografie uit heden en verleden, bevat verhalen van toonaangevende schrijvers en journalisten en is voor muziekliefhebbers een kwaliteitsbaken op het terrein van hun muzikale interesse. Op eigenzinnige wijze is er aandacht voor muziekmedia, verre en nabije reisbestemmingen, literatuur, uitgaan, festivals, eten en drinken, concerten én mode.

Edison partners