Edison partners

Archief

Het archief zal in de komende periode verder worden ingevuld.

Oeuvreprijzen

Nominaties

Het document 2016
Ja
Jazz Internationaal 2016
Ja
Jazz Internationaal 2016
Nee
Jazz Internationaal 2016
Nee

Foto Albums

Op vrijdag 28 november zijn de Edisons voor Jazz/World uitgereikt in het Muziekcentrum Frits Philips te Eindhoven. Diverse winnaars traden samen op met het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza. Na de pauze heeft het orkest Oeuvreprijswinnaar Al Jarreau begeleid. Radio 6 luisteraars hebben het evenement live kunnen volgen. De presentatie was in handen van Co de Kloet.

Op woensdag 18 november heeft de uitreiking plaats gevonden in Muziekcentrum Frits Philips te Eindhoven. Diverse winnaars traden samen op met het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza. Na de pauze heeft het orkest Oeuvreprijswinnares Dianne Reeves begeleid. Radio 6 luisteraars hebben het evenement live kunnen volgen. De presentatie was in handen van Co de Kloet.

Op donderdag 11 november heeft de uitreiking plaats gevonden in Muziekcentrum Eindhoven. Diverse winnaars traden samen op met het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza. Na de pauze heeft het orkest Oeuvreprijswinnares Chaka Khan begeleid. Radio 6 luisteraars hebben het evenement live kunnen volgen. De presentatie was in handen van Co de Kloet.

Op dinsdag 6 november zijn de Edisons voor Jazz/World uitgereikt in het Muziekcentrum Frits Philips te Eindhoven. Diverse winnaars traden samen op met het Metropole Orkest. Na de pauze hebben Oeuvreprijswinnaars Joe Sample & Randy Crawford opgetreden. Radio 6 luisteraars hebben het evenement live kunnen volgen. De presentatie was in handen van Jack van Gelder.

Op woensdag 16 november 2011 zijn voor de vijfde keer de prestigieuze Edisons Jazz/World uitgereikt in het Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven. Diverse winnaars traden samen op met het Metropole Orkest o.l.v.